Personlig pleje og omsorg i hjemmet

Pleje ved dygtigt og veluddannet personale

Har du eller en af dine nærmeste brug for personlig pleje i hjemmet? Så kan vi hos Din Særlige Pleje hjælpe med det. Vi hjælper nemlig med at pleje og udvise omsorg for ældre og andre borgere, som har svært ved at passe og pleje sig selv.

Vi råder over nogle utroligt dygtige og veluddannede ansatte, som kan tilbyde personlig pleje og omsorg hjemme ved borgeren. Hvis du er visiteret af kommunen, er vores private hjemmepleje tilmed gratis, og vi kører ud over hele Nordsjælland, eksempelvis til Helsingør, Hørsholm, Gladsaxe, Gribskov og omegn.

Dette indebærer vores arbejde med personlig pleje

Vores arbejde med personlig pleje tilpasses hver enkelt borger, så vi kan understøtte en tilværelse med værdighed og respekt. Plejen kan indebære flere forskellige ting, herunder hjælp til at gå i bad, komme sikkert ud af sengen, tage tøj på og spise. Det kan desuden også være som ledsagelse til lægebesøg eller andre daglige aktiviteter hjemme eller ude.

For at give den enkelte borger en god personlig pleje, sørger vi altid for, at du udelukkende bliver plejet af én af vores ansatte. Du skal derfor ikke hele tiden lære nye ansigter at kende, men kan derimod danne en tryg relation med den medarbejder, som hjælper dig med personlig pleje.

Empati, tryghed og respekt er nøgleord i vores værdigrundlag, og dette skinner igennem i alt vores arbejde. Skal du selv eller et nærtstående familiemedlem have hjælp til personlig pleje, kan du derfor trygt overlade opgaven til os.

Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål

Hvis du sidder inde med spørgsmål til, hvad vores hjælp til personlig pleje kan indbefatte, eller hvordan du kan blive tilmeldt ordningen, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at få svar. Vi tilbyder også praktisk hjælp, hvis du har behov for det.

VI SAMARBEJDER MED​

ældre sagen sort-rødt logo til lys baggrund

Kontakt os gerne

Ønsker du hjælp i din hverdag?

Hjemmehjælp kan have en positiv effekt på ens livskvalitet og bidrage til at bevare ens selvstændighed. Hvis du eller en af dine kære har behov for hjemmehjælp, så kontakt os i dag.

Er du nysgerrig på hvem vi er og hvad vi kan, så læs vores brochure her.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

er du interesseret?

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores arbejde med privat hjemmepleje indebærer, eller hvordan du kan blive visiteret af kommunen til gratis pleje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om du er på udkig efter hjælp, omsorg og pleje til dig selv eller til en af dine nærmeste.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Din Særlige Pleje ApS

Fabriksvej 1, 3000 Helsingør

Østergade 36 st., 3200 Helsinge

Kontakt os

Kontakt os gerne.

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 23.00

Lørdag og søndag: 07.00 - 23.00

Mails besvares alle dage.

​CVR-nummer: 44037947