Praktisk hjælp for borgere som har brug for det​

Vi hjælper med de praktiske daglige gøremål

I takt med, at man bliver ældre, oplever mange, at overskuddet og den fysiske styrke til at gøre rent, rydde op, handle ind og lave mad bliver mindre og mindre. Hos Din Særlige Pleje tilbyder vi af netop den grund også praktisk hjælp som en del af vores private hjemmepleje. Vi tager hånd om alle de praktiske hverdagslige gøremål, så vores borgere får mulighed for at leve et godt og værdigt liv.

Hvis du har brug for praktisk hjælp hjemme hos dig selv eller hos en af dine nærmeste, som bor i Helsingør, Hørsholm, Gladsaxe, Gribskov og lignende byer i Nordsjælland, så står vi til rådighed. Og hvis du via en kommunal visitation har fået bevilliget hjemmehjælp, så kan vi gøre vores arbejde for dig helt gratis.

Alle fortjener en pæn og ren bolig

En nydeligt rengjort og opryddet bolig er grundlaget for en sund og behagelig tilværelse, og hos Din Særlige Pleje mener vi, at alle har ret til netop dette. Derfor kan vi være behjælpelige med at tage hånd om alle de praktiske gøremål, som den enkelte borger ikke længere har de fysiske eller mentale forudsætninger for at varetage.

Vi tilbyder blandt andet praktisk hjælp i form af:

  • Oprydning
  • ​Rengøring
  • ​Bestilling af indkøbsvarer
  • ​Tøjvask
  • ​Anretning af måltider
  • ​Og meget andet.​

​Vi forstår, at hver borger har egne behov for praktisk hjælp, og derfor tilbyder vi personlig pleje og assistance, der passer præcist til den enkeltes udgangspunkt. Vores erfaring og uddannelse inden for praktisk og personlig hjemmepleje sikrer, at de borger, vi arbejder for, får en god og behagelig oplevelse.

Har du brug for praktisk hjælp? Kontakt os og hør mere

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker vores hjælp til de praktiske opgaver med rengøring, indkøb, oprydning og lignende. Så kan vi fortælle mere om, hvordan vi går til vores arbejde og gerne tilpasser en løsning til netop dig eller en, du holder af.

VI SAMARBEJDER MED​

ældre sagen sort-rødt logo til lys baggrund

Kontakt os gerne

Ønsker du hjælp i din hverdag?

Hjemmehjælp kan have en positiv effekt på ens livskvalitet og bidrage til at bevare ens selvstændighed. Hvis du eller en af dine kære har behov for hjemmehjælp, så kontakt os i dag.

Er du nysgerrig på hvem vi er og hvad vi kan, så læs vores brochure her.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

er du interesseret?

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores arbejde med privat hjemmepleje indebærer, eller hvordan du kan blive visiteret af kommunen til gratis pleje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om du er på udkig efter hjælp, omsorg og pleje til dig selv eller til en af dine nærmeste.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Din Særlige Pleje ApS

Fabriksvej 1, 3000 Helsingør

Østergade 36 st., 3200 Helsinge

Kontakt os

Kontakt os gerne.

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 23.00

Lørdag og søndag: 07.00 - 23.00

Mails besvares alle dage.

​CVR-nummer: 44037947