Pårørende​

Læs anmeldelser og hør udtalser fra vores kunder

​Kære i dejlige piger.. ja så oplevede man også en hjemmehjælp der ikke har travlt, mwn we kæelig, omhyggelig og altid i godt humør, hele dagen er reddet når man har haft besøg af jer. Må i få stor succes med jeres nye firma, for det fortjener I. Jeg ønsker jeg alt det bedre fremover.

– Else Meldgaard Dreyøe

​Dette firma har ydet mig en fantastisk hjælp i en meget svær tid. De er utrolige kærlige, varme og omsorgsfulde og giver min mand den ro og kærlige pleje, som han så hårdt har brugt for. En stor tak for jeres indsats. Kan varmt anbefale dette firma..

– Ingrid Andersen

​Min mor har skiftet til jer efter hun havde Helsingør Kommune og hun skifter ikke tilbage, hun er utrolig glad for jer fordi i gør lige tingene lidt bedre end de andre. Så stor ros til jer, men er lidt træt af at hver gang jer er hos min Mor så går den første time med at høre om hvor glad hun er for jer.

– Thomas Dreyøe

VI SAMARBEJDER MED​

ældre sagen sort-rødt logo til lys baggrund

Kontakt os gerne

Ønsker du hjælp i din hverdag?

Hjemmehjælp kan have en positiv effekt på ens livskvalitet og bidrage til at bevare ens selvstændighed. Hvis du eller en af dine kære har behov for hjemmehjælp, så kontakt os i dag.

Er du nysgerrig på hvem vi er og hvad vi kan, så læs vores brochure her.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

er du interesseret?

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores arbejde med privat hjemmepleje indebærer, eller hvordan du kan blive visiteret af kommunen til gratis pleje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om du er på udkig efter hjælp, omsorg og pleje til dig selv eller til en af dine nærmeste.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Din Særlige Pleje ApS

Fabriksvej 1, 3000 Helsingør

Østergade 36 st., 3200 Helsinge

Kontakt os

Kontakt os gerne.

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 23.00

Lørdag og søndag: 07.00 - 23.00

Mails besvares alle dage.

​CVR-nummer: 44037947