Kommunen​

Få en gratis visitation hos kommunen

​Hos Din Særlige Pleje betjener vi borgere i Helsingør Kommune. Har du brug for at søge om en gratis visitation hos din kommune, hjælper vi hos Din Særlige Pleje dig hellere end gerne godt igennem processen.

Der kan være flere årsager til, at man har brug for hjemmehjælp. Måske du er ved at komme dig over sygdom, eller måske du ikke længere selv kan klare hverdagens praktiske gøremål. Kommunen vurderer og afgør, om du kan få hjemmehjælp, og i givet fald, hvor meget hjælp, du har brug for.

Vi er lettilgængelige over telefonen hele dagen, så du kan altid få fat på os, skulle der være noget ved visitationsprocessen, du er i tvivl om. Vi er desuden kun to, der tager telefonen, så derfor er der god sandsynlighed for, at du får fat i den samme person hver gang. Det, mener vi, giver en stor tryghed.

Hvordan foregår visitationsprocessen?

Er du helt ny i hjemmehjælpssystemet, og har du ikke fået hjælp fra kommunen før, er det første skridt at tage kontakt til kommunen. Ved kommunen vurderer visitationen, hvilken type hjælp, der er nødvendig. Det er vigtigt at understrege, at du som borger har det frie valg til, om du vil vælge privat hjemmepleje, eller om du vil modtage hjemmehjælp gennem kommunen. Hos Din Særlige Pleje tilbyder vi vores hjælp gennem Helsingør Kommune.

Vi tager gerne kontakt og besøger borgeren, inden det endelige valg træffes. Vi vil meget gerne komme på besøg, så du er tryg ved at vide, hvem vi er, inden du vælger os til at varetage din hjemmepleje.

Du kan kontakte visitationen i Helsingør 49 28 39 39, Gladsaxe ​39 57 50 00, Gribskov 72 49 60 00 eller Hørsholm kommune 48 49 36 11.

VI SAMARBEJDER MED​

Kontakt os gerne

Ønsker du hjælp i din hverdag?

Hjemmehjælp kan have en positiv effekt på ens livskvalitet og bidrage til at bevare ens selvstændighed. Hvis du eller en af dine kære har behov for hjemmehjælp, så kontakt os i dag.

Er du nysgerrig på hvem vi er og hvad vi kan, så læs vores brochure her.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

er du interesseret?

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores arbejde med privat hjemmepleje indebærer, eller hvordan du kan blive visiteret af kommunen til gratis pleje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om du er på udkig efter hjælp, omsorg og pleje til dig selv eller til en af dine nærmeste.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Din Særlige Pleje ApS

Fabriksvej 1, 3000 Helsingør

Østergade 36 st., 3200 Helsinge

Kontakt os

Kontakt os gerne.

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 23.00

Lørdag og søndag: 07.00 - 23.00

Mails besvares alle dage.

​CVR-nummer: 44037947