Ledige stillinger​

Bliv en del af fremtidens hjemmepleje hos Din Særlige Pleje

​Vil du være en del af en virksomhed, der sætter hjerte og høj faglighed i centrum, og vil du være med til at gøre en positiv forskel i menneskers liv?

Vi søger social- og sundhedshjælpere, der vil være med til at forme fremtidens hjemmepleje i hjertet af lokalsamfundet. Dine arbejdsdage bliver fyldt med meningsfulde opgaver og ægte kollegialt fællesskab.

Hos Din Særlige Pleje leverer vi kvalitetspleje i Gladsaxe, Gribskov, Helsingør og Hørsholm. Uanset om du søger fuldtids- eller deltidsarbejde, har vi en plads, der venter på dig.

Omsorgsopgaver og hverdagsrehabilitering

Som social- og sundhedshjælper hos Din Særlig Plejeer det din fornemmeste opgave at udføre omsorgs- og plejeopgaver, der hjælper borgeren til en bedre hverdag. Jobbet indebærer at du er på landevejene, da du skal køre rundt til borgerne i lokalsamfundet. Din rolle vil desuden inkludere:

  • Tæt samarbejde med et fast team omkring pleje og rehabilitering af vores borgere
  • Fremme selvstændighed hos borgere gennem hverdagsrehabilitering

Du bliver en del af et fast team, der har planlagte ruter. I Helsingør kan natarbejde blive aktuelt i stillingen.  

Mødestabil, imødekommende og ansvarlig social- og sundhedshjælper

  • Vi forventer, at du er uddannet, gerne nyuddannet eller en erfaren social- og sundhedshjælper, der har borgeren i centrum. Du besidder gode kommunikationsevner på dansk, både skriftligt og mundtligt. Du er klar på nye muligheder og håndtere varierede arbejdsopgaver med et smil.

Hvad kan du forvente?

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i vækst, med et arbejdsmiljø der er præget af høj faglighed, loyalitet og et stærkt kollegialt sammenhold. Vi har fokus på din personlige og faglige udvikling gennem grundig oplæring og sparring med din nærmeste leder og kolleger. Derudover tilbyder vi konkurrencedygtig løn inklusive tillæg og gode pensionsvilkår.

Vil du være en vigtig del af Din Særlige pleje?

Hvis du har du spørgsmål, eller hvis du ønsker at vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte os på 70604540. Send din ansøgning og CV til info@saerligepleje.dk og angiv din ønskede arbejdsplads i emnefeltet. Vi afholder samtaler løbende og afslutter rekrutteringerne så snart vi har fundet de rette kandidater.

Vi indhenter straffeattest og bekræftelse på gyldigt kørekort ved ansættelse.

Din Særlige Pleje værdsætter mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at ansøge. Vi ser frem til at høre fra dig!

VI SAMARBEJDER MED​

ældre sagen sort-rødt logo til lys baggrund

Kontakt os gerne

Ønsker du hjælp i din hverdag?

Hjemmehjælp kan have en positiv effekt på ens livskvalitet og bidrage til at bevare ens selvstændighed. Hvis du eller en af dine kære har behov for hjemmehjælp, så kontakt os i dag.

Er du nysgerrig på hvem vi er og hvad vi kan, så læs vores brochure her.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

er du interesseret?

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores arbejde med privat hjemmepleje indebærer, eller hvordan du kan blive visiteret af kommunen til gratis pleje? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om du er på udkig efter hjælp, omsorg og pleje til dig selv eller til en af dine nærmeste.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Din Særlige Pleje ApS

Fabriksvej 1, 3000 Helsingør

Østergade 36 st., 3200 Helsinge

Kontakt os

Kontakt os gerne.

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 23.00

Lørdag og søndag: 07.00 - 23.00

Mails besvares alle dage.

​CVR-nummer: 44037947