Ydelser

– lad os hjælpe dig

Vi tilbyder

 

Vores særlige mål er at yde en service med en stor mængde empati og omhu. Vi ved, at vores hjælp er vigtig, og vi sætter en dyd i at hjælpe borgeren på det niveau, det er nødvendigt. Vores veluddannede personale hjælper dig med personlig pleje, omsorg og praktisk hjælp i hjemmet samt rengøring, hjælp til bestilling af varer og tøjvask.

Er du visiteret gennem kommunen, er er vores hjemmepleje gratis. Du skal blot henvende dig til visitationen i din kommune, hvor du kan melde os som din ønskede leverandør af hjemmepleje.

Hos Din Særlige Pleje sørger vi for, at vores medarbejdere altid er klædt fagligt godt på til deres opgaver. Dette, mener vi, både sikrer personale og borgere en stor tryghed, hvilket er vigtigt for at det gode samarbejde og den gode relation kan opstå.

Rengøring, omsorg og pleje
Hos Din Særlige Pleje udfører vi altid vores arbejde med en stor omsorg for de borgere, vi møder i det daglige. Hjemmehjælp dækker normalt over tre områder:

  • Personlig pleje
  • Praktisk hjælp
  • Madservice

Hjemmehjælp i form af personlig pleje indebærer flere forskellige ting. Her yder vi blandt andet hjælp til at komme i bad, ud af sengen, at få tøj på eller hjælp til at spise. Ved den praktiske hjælp, hjælper vi dig med praktiske gøremål i hjemmet såsom bestilling af indkøbsvarer, tøjvask eller rengøring og oprydning. Som en del af madservicen hjælper vi desuden med anretning af måltider.

Med borgeren i centrum finder vi ud af, hvordan vi skal hjælpe. Har du behov for mere hjælp end det, vi kan tilbyde gennem kommunen, kan vi også tilbyde ekstra tilkøbsydelser. Du kan altid ringe og snakke med os om, hvilke tilkøbte ydelser, du ønsker, vi skal udføre for dig.

Ønsker du hjælp i din hverdag?

Hjemmehjælp kan have en positiv effekt på ens livskvalitet og bidrage til at bevare ens selvstændighed. Hvis du eller en af dine kære har behov for hjemmehjælp, så kontakt os i dag.

Vi samarbejder med

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.