Pårørende

– Det siger vores kunder

Læs anmeldelser og hør udtalser fra vores kunder

Kære i dejlige piger.. ja så oplevede man også en hjemmehjælp der ikke har travlt, mwn we kæelig, omhyggelig og altid i godt humør, hele dagen er reddet når man har haft besøg af jer. Må i få stor succes med jeres nye firma, for det fortjener I. Jeg ønsker jeg alt det bedre fremover. 

Else Meldgaard Dreyøe

Dette firma har ydet mig en fantastisk hjælp i en meget svær tid. De er utrolige kærlige, varme og omsorgsfulde og giver min mand den ro og kærlige pleje, som han så hårdt har brugt for. En stor tak for jeres indsats. Kan varmt anbefale dette firma..

Ingrid Andersen

Min Mor har skiftet til jer efter hun havde Helsingør Kommune og hun skifter ikke tilbage, hun er utrolig glad for jer fordi i gør lige tingene lidt bedre end de andre. Så stor ros til jer, men er lidt træt af at hver gang jer er hos min Mor så går den første time med at høre om hvor glad hun er for jer. 

Thomas Dreyøe

Ønsker du hjælp i din hverdag?

Hjemmehjælp kan have en positiv effekt på ens livskvalitet og bidrage til at bevare ens selvstændighed. Hvis du eller en af dine kære har behov for hjemmehjælp, så kontakt os i dag.

Vi samarbejder med

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.