Om os

– Vi er uddannet i at hjælpe dig

Vi er det gode valg

Hos Din Særlige Pleje tager vi os lige så godt af vores medarbejdere, som af de borgere, vi dagligt yder hjælp til. Vores vigtigste opgave er at hjælpe vores borgere godt videre, og vi er ikke i tvivl om, at alle mennesker har brug for og ret til lige god og omsorgsfuld pleje.

Vores lille virksomhed på omkring 20 medarbejdere har eksisteret siden 2015. Ejerne af Din Særlige Pleje, Fatma og Mehtap, er begge uddannede social- og sundhedsassistenter og har mange års erfaring forskellige steder i branchen, det værende sig både inden for hjemmepleje, sygehusvæsenet og psykiatrien.

 

Sammen har vi en høj og bred faglighed, som vi vægter højt. Vi er to voksne, fagligt stærke kvinder og mødre med et stort omsorgsgen. Vi er også selv på banen og sidder ikke kun på kontoret dagen lang. Det er vigtigt for os som ejere at være synlige, både overfor kunder og medarbejdere.

Hos Din Særlige Pleje garanterer vi uddannede medarbejdere, der brænder for at hjælpe og yde tillidsfuld hjemmepleje. Vi tilbyder desuden opkvalificerende kurser til vores medarbejdere, når det er nødvendigt, så de altid er klædt godt på til og føler sig trygge i deres arbejde.

Vores fokusområder; tryghed, tillid og gennemsigtighed

Hos Din Særlige Pleje er vores arbejde præget af tryghed, tillid og gennemsigtighed. Det er vigtigt, at borgerne og deres familier føler sig trygge ved vores medarbejdere og deres arbejde. Lige vigtigt er det, at vores medarbejdere føler sig trygge og godt klædt på til deres arbejdsopgaver.

Det er vigtigt for os, at vores samarbejde, både mellem borger og medarbejder lige såvel som vores medarbejdere imellem, er præget af tillid og gennemsigtighed.

Vi har en stor kontakt til de pårørende, og vi lægger meget vægt på at finde det rette match mellem borger og medarbejder. Som regel laver vores daglige leder et startforløb, hvorigennem det er målet at få afdækket dine behov. Herefter finder vi ud af, hvem der er det bedste match som din faste plejer.

Ønsker du hjælp i din hverdag?

Hjemmehjælp kan have en positiv effekt på ens livskvalitet og bidrage til at bevare ens selvstændighed. Hvis du eller en af dine kære har behov for hjemmehjælp, så kontakt os i dag.

Vi samarbejder med

Kontaktformular

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.